15 Haziran 2011 Çarşamba

hizmet ödülü ve plaket...

           Prof. Dr. İsa Kayacan’a Bulgaristan
“Goren  Dunav Vakfı”ndan;
Bulgaristan Türk Kültürüne Hizmet Ödülü

            ANKARA (Ece Ajans)- Gazeteci- Yazar Prof. Dr. İsa Kayacan’a bir ödülde merkezi Bulgaristan’da bulunan, Türk Kültür ve Bulgar Kültürünü Araştırma Vakfı’ndan geldi.
            İsa Kayacan’a, Goren Dunav Vakfı Yönetim Kurulu kararı ile verilen,  Bulgaristan’da Türkçe yayınlanan Tuna Boyu Dergisinin Ankara Temsilcisi Servet Tunalı ve eşi yazar- araştırmacı İsmail Tunalı’nın Ankara’ya getirdikleri, 15 Haziran 2011 tarihinde Ankara Başkent Öğretmenevi’nde; Goren Dunav Vakfı’nın  Kurucusu ve Yönetim Kurulu üyesi Zümrüt İsmailova tarafından Prof. Dr. İsa Kayacan’a verilen plaket ve şeref belgesinde şunlar yazıyor:
            Plaket: (Vakfın logosu) “Goren Dunav” Vakfı.......Sayın Prof. Dr. İsa Kayacan; Bulgaristan Türk Kültürüne Hizmet Ödülü (24 Mayıs 2011)
            Şeref Belgesi: (Vakfın logosu) “Sayın Prof. Dr. İsa Kayacan’a, “Bulgaristan Türk Kültürüne Hizmet Ödülü” verilmiş olup, iş bu “Şeref Belgesi” kendisine takdim edilmiştir. (24 Mayıs 2011- İsmail İbişev Kelov  “Goren Dunav” Bulgaristan’da Türk ve Bulgar Kültürünü Araştırma Vakfı”

Hiç yorum yok: